Jag ansöker just nu
Var sätter jag in min kontantinsats inför ett bostadsköp?
Dag Wardaeus avatar
Skrivet av Dag Wardaeus
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du tar ett bolån av Hypoteket så behöver du inför tillträdet (då köpeskillingen för din nya bostad ska erläggas) sätta in din kontantinsats på Hypotekets klientmedelskonto hos DNB Bank. Kontonumret är: 9195-4798069. Vi behöver ha pengarna på klientmedelskonto minst 7 dagar innan tillträdet och de förvaras där för din räkning fram till tillträdesdagen. På tillträdesdagen kommer vi sedan betala ut bolånet tillsammans med din kontantinsats till säljaren av bostaden.